Lucia – boka nu!

Snart är det dags att fira Lucia igen (för mer detaljer se hemsidan). Söndagen 9/12 kl. 11.00 börjar festligheterna. Var (more…)

Mullegruppen 25 nov

Tyvärr är denna artikel enbart tillgänglig på English. (more…)

Lilla gruppen 11/11/18

Hej Alla – lite senare utskick än vanligt men här är lite information om lektionen söndag 11e november. Då är (more…)

Lilla gruppen 28/10/18

Hej alla! På söndag ska Helen leda lilla gruppen och då är temat fordon och transporter. Vi åker bil, buss, (more…)

Lilla gruppen 14/10/18

Hej alla! Imorgon söndag är det Marianne som ska leda lektion för den lilla gruppen. Det kommer handla om djur: (more…)

Mullegruppen 30 sept

Hej, Den här veckan har vi tema SKÖRDETID och kommer bland annat att titta på olika frukt, bär, nötter och (more…)

Lilla gruppen 30/09/18

Hej alla ! Imorgon söndag är det skola som vanligt. Susanna (Finns mamma) håller i lektionen och vi kommer titta (more…)

Mullegruppen 16/9: träd

Hej alla! Nya och gamla medlemmar hälsas varmt välkomna tillbaka till ett nytt läsår med Svenska Skolan MULLEGRUPPEN, för barn (more…)

Lilla gruppen 16:e september

Tyvärr är denna artikel enbart tillgänglig på English. (more…)

lilla gruppen

Hej alla! Imorgon söndag 9:e september är det Susanna (Lucas, Eddies and Finns mamma) som håller i Lilla gruppen (för barn under 4) (more…)