Mullegruppen 16/9: träd

Hej alla! Nya och gamla medlemmar hälsas varmt välkomna tillbaka till ett nytt läsår med Svenska Skolan MULLEGRUPPEN, för barn (more…)

Lilla gruppen 16:e september

lilla gruppen

Hej alla! Imorgon söndag 9:e september är det Susanna (Lucas, Eddies and Finns mamma) som håller i Lilla gruppen (för barn under 4) (more…)

Nu på Söndag

Hej allihopa! Jag hoppas att ni har alla haft en rolig och ett vilsamt sommarlov och är all redo för (more…)

Skolavslutning!

Glöm inte att vi träffas på söndagen i tillfälliga lokaler: Trumpington Pavilion, King George V Playing Field, Paget Road, Trumpington, Cambridge (more…)

Svenska skolan 8/7: SKOLAVSLUTNING Lilla gruppen

Hej alla! På söndag (8/7) är det skolavslutning för det här läsåret på Svenska skolan. Lilla gruppen börjar lektionerna inomhus (more…)

Skolavslutning 2018

Hej, Nu  är det dags för skolavslutning!  Den här gången är vi i en annan lokal för at fira avslutning (more…)

Midsommar 2018

Mulle 10 juni, Nordens länder

lilla gruppen 10/6: Prinsar och Prinsessor

Hej alla! På Söndag (10/6) är det Lotta (Elin och Claras mamma) som håller i Lilla gruppen (för barn under 4) och temat för (more…)