Lucia

Cambridge

Svenska Skolans Julpyssel och Luciafirande 2017

Hur:

Ett flertal julpysselstationer för barnen (11.00-13.00). Korv med bröd serveras till lunch (12.00-13.00).

Klockan 13.00 börjar Luciatåget följt av Luciafika. Glögg serveras och den gemensamt gjorda fikan intas. Alla barn som vill, uppmuntras att delta i Luciatåget (och några frivilliga mer eller mindre skönsjungande vuxna uppskattas också). Öva gärna hemma på: Luciasången, Midnatt råder, Staffan Stalledräng (“Staffan var en stalledräng, stalledräng, stalledräng.” versionen), Sockerbagaren och Tre Pepparkaksgubbar (sångtexter: lucia-2017).

Var:

I stora salen i Ashburton building vid St Faith’s skola (hus brevid Svenska skolans  lektionslokaler). Adress: St Faith’s, Trumpington Road, Cambridge, CB2 8AG,United Kingdom. Ingången är genom grind 4 som kan ses på kartan nedan. Parkering direkt på höger sida. Om något problem uppstår att hitta och/eller att ta sig in vänligen ring Johan: 07768 546935

Vänligen medtag:

• Valfria luciatågskläder om ni ämnar delta i Luciatåget (hemmagjorda varianter helt OK).
  • Något bidrag till Julfikabordet (OBS! Nöt-innehållande produkter är förbjudna. St Faiths är en strikt nötfri skola.)

Pris:

Fritt inträde för medlemmar med inbetald (eller med avsikt att betala in) årsavgift för läsåret 2017-2018. £5/familj för medföljande gäster och “vilande” medlemmar att betalas i entrén.

RSVP:

Senast fredag 8/12. Var vänliga och anmäl er på hemsidan (specificera antal barn och vuxna).

Välkomna!

luciakrona

Bookings no longer allowed on this date.