Lucia

CB25 0LD, Swaffham Prior, UK

Svenska Skolans Julpyssel och Luciafirande 2019

Hur:

Ett flertal julpysselstationer för barnen.

Klockan 17.00 börjar Luciatåget följt av Luciafika. Glögg serveras och den gemensamt gjorda fikan intas. Alla barn som vill, uppmuntras att delta i Luciatåget (och några frivilliga mer eller mindre skönsjungande vuxna uppskattas också). Öva gärna hemma på: Luciasången, Midnatt råder, Staffan Stalledräng (“Staffan var en stalledräng, stalledräng, stalledräng.” versionen), Sockerbagaren och Tre Pepparkaksgubbar.

Var:

Swaffham Prior Village Hall

Vänligen medtag:

• Valfria luciatågskläder om ni ämnar delta i Luciatåget (hemmagjorda varianter helt OK).
  • Något bidrag till Julfikabordet

Pris:

Fritt inträde för medlemmar med inbetald årsavgift för läsåret 2019-2020. £5/familj för medföljande gäster och “vilande” medlemmar att betalas i entrén.

RSVP:

Senast fredag 13/12. Var vänliga och anmäl er på hemsidan (specificera antal barn och vuxna).

Keep this field blank:
Name*: